Több mint pech

Már majdnem megmenekült, amikor elkapta egy cápa

Kimentése közben harapott halálra egy hajótöröttet egy cápa Ariba karib-tengeri sziget partjainál.

2015.12.22 12:55MTI
Illusztráció: hirado.hu

A mentők helikopter segítségével éppen kiemelték volna a vízből a venezuelai férfit, amikor a tengeri ragadozó rátámadt. Az áldozatot kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe.

A holland parti őrség hétfői beszámolója szerint a férfi hat társával együtt a kicsiny Bonaire szigetről akart átkelni a szomszédos Aruba szigetére szombaton, hogy ott whiskyt áruljon. Csónakjuk azonban felborult, két kereskedő megfulladt, három - egy lebegő raklapba és hűtőszekrénybe kapaszkodó - férfit viszont a parti őrségnek sikerült kimentenie.

A férfi, aki a cápatámadás áldozata lett, egy bójába kapaszkodott, amikor a parti őrség helikopterről leereszkedő embere megpróbálta kiemelni a vízből.

Sok venezuelai kel át rendszeresen túlterhelt csónakokon a Hollandiához tartozó karib-tengeri szigetekre (Aruba, Bonaire és Curacao), hogy ott árukkal üzleteljen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.