Vége az életének?

Cápatámadás miatt elvesztette az egyik lábát egy hawaii szörfös

A fiatalember, aki három éve költözött a szigetekre, nagy tapasztalattal rendelkezett a vízi sportok terén és személyre szabott szörfdeszkák készítéséből élt.

2015.10.12 06:29MTI
Képünk illusztráció - freedigitalphotos.net/khunaspix

Cápatámadás miatt csaknem teljesen amputálni kellett egy 25 éves szörfös bal lábát a Hawaii-szigeteken - közölte vasárnap a The Honolulu Star-Advertiser című napilap.

Colin Cooknak a két kézfeje is megsérült az őt megtámadó, a szemtanúk szerint mintegy négyméteres cápa ütlegelése közben Oahu északi partvidékén. A bal kezének két ujjperce odaveszett.

Cooknak egy másik szörfös és egy kajakos segített partra vergődni. A fiatalember, aki három éve költözött a szigetekre, nagy tapasztalattal rendelkezett a vízi sportok terén és személyre szabott szörfdeszkák készítéséből élt.

A Hawaii-szigeteken idén ez volt az ötödik cápatámadás, amelyek közül az egyik, Mauin, áprilisban halállal végződött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.