Ezt mondá az úr?

Akkor is legyen szex, ha az asszony nem akarja???

Cifra dolgok egy magát kereszténynek valló weboldalon.

2015.10.28 20:31ma.hu
freedigitalphotos.net/adam

A nyomtatott és online sajtó tele van érdekesebbnél érdekesebb tippekkel, amikkel a házastársak feldobhatják szexuális életüket. Az azonban, ami a BiblicalGenderRoles.com keresztény weboldalon megjelent, valószínűleg minden képzeletet felülmúl - olvasható a brit Metro cikkében.

Larry Solomon "Hogyan élvezheti a férfi a felesége által kelletlenül nyújtotta szexet" című posztja többek között arra mutat rá, hogy az asszonynak akkor is úgy kell tennie, mintha élvezné a dolgot, ha a háta közepére se kívánja a közösülést, mert ellenkező esetben a férjét kiteszi a "csábításnak".

A nagyobb jó érdekében a weboldalon közzétett javaslatok szerint fontos, hogy a férfi a feleség testére fókuszáljon, illetve megérteni azt, hogy a feleségnek is szüksége van a szexre, még ha ő nem is gondolja úgy.

Solomon szerint egyébként azok a nők, akik "fintorognak" szex közben, bűnösek, hiszen el akarják pusztítani partnerük szexuális örömét. Hipotézise alátámasztásául a szerző a görög mitológiához fordul, a rémséges Medúzát hozva fel például. A kígyóhajú asszonyra nézve a férfiak kővé váltak, ehhez hasonlítja a kelletlenül szexelő feleségeket, arra bíztatva a férfiakat: ilyen esetekben legyenek minél előbb túl a dolgon.

A szexért nem rajongó nők bűnösnek történő beállítása nem Solomon első hasonló jellegű szösszenete. Korábbi írásában arról értekezik, hogy nem létezik házasságon belüli nemi erőszak. Véleménye szerint, ha a nő egy időre fel akarja függeszteni a szexuális együttléteket, azt "tisztelettel és alázattal kell tennie, azzal a tudattal, hogy teste a férje tulajdona".

Nagyon reméljük, hogy ez az egész csak egy vicc és a "Béke csak akkor lehet, ha a Teremtő által megtervezett módon élünk" ars-poeticával rendelkező oldalt csak meghackelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.