Néhány hete megerőszakolt egy nőt

Házi építésű biciklivel jár a zuglói szexuális bűnöző

Szexuális erőszak elkövetésének gyanúja miatt keresi a rendőrség azt a fiatal férfit, aki néhány hete megerőszakolt egy nőt a XIV. kerületi Gyarmat utcában. A támadóról személyleírás áll a nyomozók rendelkezésére, s azt is tudják, hogy egy házi építésű biciklivel közlekedik.

2015.09.24 20:32Havariapress

Augusztus 13-án éjjel, 3 óra körül időben támadott meg egy fiatal, 23-24 éves férfi a Gyarmat utcában egy nőt. Az utcában lakók megzavarták a férfit, ezért elmenekült a helyszínről.

A 170 centiméter magas, normál testalkatú, sötét hajú támadó a bűncselekmény elkövetésekor sötét árnyalatú melegítő nadrágot és szintén sötét árnyalatú kenguruzsebes, kapucnis pulóvert viselt.

A helyszínre egy kisméretű, feltehetően házilag összeszerelt sötét színű felirat nélküli kerékpárral érkezett, amelynek a hátsó csomagtartójára egy faládát rögzítettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.