Erőszak

Meghalt egy pofon ütött férfi Kisgyőrben

Kártyaadósság miatt vágta pofon egy férfi 39 éves ismerősét, aki akkor látható sérüléseket nem szenvedett, később azonban rosszul lett, és két nap múlva meghalt.

2015.09.10 11:40MTI

Meghalt egy férfi, akit az ismerőse megütött Kisgyőrben. A pofozkodó ellen halált okozó testi sértés gyanúja miatt indult eljárás - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: a 25 éves kisgyőri férfi kártyaadósság miatt vágta pofon 39 éves ismerősét, aki akkor látható sérüléseket nem szenvedett, később azonban rosszul lett, és két nap múlva meghalt.

Az első szakértői vizsgálatok szerint a bántalmazás ok-okozati összefüggésbe hozható a férfi későbbi halálával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.