Kiugrott a negyedikről

A bántalmazások elszenvedése elől a halálba menekült

Az élettársi együttélés alatt a vádlott rövid ideig külföldön tartózkodott, mialatt a nő új párkapcsolatot létesített és a vádlottól elköltözött.

2015.08.26 09:19Havariapress

Kapcsolati erőszak bűntette miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy kaposvári férfival szemben, aki rendszeresen verte élettársát. A nő a bántalmazás és megaláztatás elől öngyilkosságba menekült.

A vádlott és a sértett évek óta élettársi kapcsolatban éltek a férfi kaposvári lakásában, viszonyuk azonban a vádlott alaptalan féltékenysége miatt megromlott, a férfi többször megverte a nőt. Az élettársi együttélés alatt a vádlott rövid ideig külföldön tartózkodott, mialatt a nő új párkapcsolatot létesített és a vádlottól elköltözött. A férfi hazatérése után azonban az élettársi kapcsolatot helyreállították.

A férfi haragudott a nőre azért, mert korábban elhagyta őt, ezért 2013. július 31-étől december 30-áig tartó időben élettársával rendszeresen kötekedett, megöléssel fenyegette és heti rendszerességgel bántalmazta a nőt. Többször a hajánál fogva rángatta a nőt, egyszer a haját le is vágta. A bántalmazásoktól a sértett több esetben 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 2013. december 30-án a vádlott ismételten kitartóan bántalmazta élettársát a hálószobában, majd amikor ezzel felhagyott, a szobából kiment.

A nő néhány perc elteltével - mialatt a férfi a lakás másik helyiségében tartózkodott - a 4. emeleti lakás ablakán kiugorva öngyilkos lett. A büntetett előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.