Kálvária

A kick-box szövetség eltiltotta a szegedi lány bántalmazóját

A Magyar Kick-box Szövetség fegyelmi bizottsága azonnali hatállyal felfüggesztette annak a férfinek a szövetségi tagságát, aki Szegeden megvert egy diáklányt.

2015.07.24 07:31MTI
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

A szövetség a csütörtöki közleményében azt írta: sajnálattal és szomorúan értesült arról, hogy a Szegeden megvert lány támadója a sportág egyik szegedi klubjában edzőként dolgozott. Amint erről értesült, összehívta a fegyelmi bizottságot, amely a férfié mellett az általa vezetett egyesület szövetségi tagságát is felfüggesztette, akárcsak a bántalmazó "szövetség keretein belül gyakorolható edzői tevékenységének lehetőségét".

A lányt és barátját feltehetően azért verték meg ismeretlen támadók szombaton, mert a férfit bevándorlónak nézték. Kedden a rendőrség azt közölte, hogy őrizetbe vett egy férfit, aki a támadás elkövetésével gyanúsítható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.