Látószög

Sarka Kata villantott!

Hajdú Péter válással fenyegette meg feleségét.

2015.10.19 17:30ma.hu
Screenshot

Bár Hajdú Péter kövéren és soványan is szereti feleségét, mégis kiakadt, amikor Kata a fitneszverseny miatt 48 kilósra fogyott. A kétgyermekes anyuka szerencsére az óta tíz kilót magára szedett, de még így is tökéletes és szexi (ahogy a képen is látni), férje nem csoda, hogy rajong érte.

Kata bevallotta, hogy saját magának leginkább nagyon vékonyan tetszett, de nagyon nem érezte jól magát a bőrében. Ennek ellenére szívesen benevezne egy újabb megmérettetésre, a Frizbi műsorvezetője azonban kiakadt.

"Azt mondta, ha még egyszer versenyezni akarok, akkor inkább elválik. Ehhez most tartja is magát, mert többet nem akar 48 kilósan látni. Úgyhogy a közeljövőben nem fogok vállalkozni fitneszversenyre, de majd szeretném rávenni, hogy egyszer még mehessek" - árulta el Kata a Fem3Caféban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.