Tejbe rakta az elhalt lábbőrt

Sarka reszelékét itatta meg a gonosz nagymama a családdal

Tettének oka nem világos, de az biztos, hogy a rosszindulatú nagymama már nem először tört borsot mások orra alá. A célpont ezúttal a családja volt: a tejüket fertőzte meg a lereszelt lábbőrével.

2015.05.11 10:00ma.hu
Fotó: Police handout

A sarkáról lereszelt, elhalt bőrét szórta a gonosz nagymama a tejbe, majd azt felszolgálta a családja tagjainak, most a rendőrségen gondolkozhat azon, mivel fogja a bíróság előtt megmagyarázni az egyébként nem igazán magyarázható tettét. Az 56 éves Sarah Preston Schrockot múlt hét szerdán tartóztatták le a rendőrök az asszony virginiai, Mechanicsville-ben lévő otthonában, majd élelmiszer beszennyezése miatt emeltek ellene vádat, továbbá eljárás indult ellene három rendbeli testi sértésért és azért, mert nem tett eleget a békés együttélés szabályainak - adta hírül a Daily Mirror.

Ha valaki élelmiszert megmérgez vagy valamivel szándékosan beszennyez, akár 25 év börtönre is számíthat. Schrock aligha bízhat a bíróság jóindulatában a büntetést illetően: kilenc nap alatt harmadszor került összetűzésbe a hatóságokkal. Április 28-án azért tartóztatták le, mert megtámadott egy nőt, de később óvadék ellenében kiengedték, majd ugyanannak a hétnek a végén, május 3-án már újra bilincs volt a kezén, mivel megszegte azt a parancsot, amelyben megtiltották, hogy akár csak szóba álljon az állítólagos áldozatával. A családtagjai ellen intézett gusztustalan tette után még megtippelni sem lehet, mik a gonosz nő kilátásai.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.