Lehet hogy összecserélték a készlettel?

Cumisüveg-fertőtlenítő készlet dobozában találtak egy csecsemőt az utcán

Egy járókelő vette észre a dobozt, amiben egy szál pelenkában talált egy párhetes kislányt, aki egyáltalán nem volt elhanyagolt állapotban. Vajon mi történhetett?

2015.09.28 19:19ma.hu
Fotó: Northamptonshire Police

A Northamptonshire-i rendőrség keres egy anyukát, miután egy járókelő hétfő reggel egy papírdobozban talált egy körülbelül kéthetes lánybabát. Mindössze egy kék takaróval volt betakarva és csak egy pelenka volt rajta, de a helyzethez képest jól volt, nem volt éheztetve, sem bántalmazva. Jelenleg a Kettering kórházban gondozzák.

A kislány személyleírása egyszerű, sötét hajú és sötét szemű, ezen kívül egy úgynevezett "Anyatejes kezdőcsomag" dobozában találtak rá, ami minden praktikus eszközt tartalmaz, ami segíthet egy anyukának az ápolásban, az etetés kellékeinek tisztántartásában.

A rendőrség még azt sem tudja, hogy a kislányt kitették, vagy ellopták, és úgy került az utcára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.