A gyerek nem sérült meg

"Takarodj innen, te bevándorló!" - pillangókéssel támadt iskolatársára egy hetedikes

Az egyik fővárosi iskola hetedikes diákja támadt rá így nála egy évvel fiatalabb társára egy nyári táborban. Miután számon kérték, sírva fakadt.

2015.09.23 10:07ma.hu

Pillangóskést szorított a nála egy évvel fiatalabb társa nyakához, közben pedig azt üvöltötte, "Takarodj innen, te bevándorló!" az egyik fővárosi iskola hetedikes diákja egy nyári táborban. A rendőrség bár eljárást indított, a gyerek életkora miatt nem büntethető.

A megtámadott kisgyerek édesanyja magyar, édesapja nigériai származású, de már évtizedek óta Magyarországon él. A siófoki táborban állítólag több gyereknél is volt kés, de csak ez az egy fiú vette elő és okozott veszélyt vele.

Az origo cikke szerint a nagyobbik fiú először megkérdezte a kisebbiket, fél-e tőle. Majd áldozata nyakához tette a kést, és újra megkérdezte: "És most?" Ezután azt kiabálta neki, hogy: "Takarodj innen te bevándorló, ebből az országból!". A kisebbik gyerek végül kijött a sátorból.

Ahhoz már hozzászokott, hogy négerezik, lökdösik a folyosón, de ami a táborban történt, nagyon megviselte - mondta az édesanya, aki szerint nemcsak ő, de a támadó fiú anyja is kis híján sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt a fiúk között. Az anya elmondása szerint, amikor kérésére az iskola igazgatója felelősségre vonta a nagyobbik fiút, akkor a hetedikes srác sírva fakadt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.