Illegális bevándorlás

Betondarabbal támadt a rendőrökre egy szíriai nő - őrizetbe vették

Betondarabot vágott egy rendőrhöz egy szíriai nő a röszkei előállítónál. Az erőszakos külföldit őrizetbe vették.

2015.09.09 18:13MTI
freedigitalphotos.net/phanlop88

Betondarabbal dobott meg egy szökni próbáló migráns egy rendőrt szerdán Röszkén, a nő ellen büntetőeljárás indult - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szenti Szabolcs elmondta, a kordonok alatt átbújva akart kijutni a röszkei idegenrendészeti előállító területéről egy szíriai nő szerdán délután. Az őrszolgálatot ellátó rendőr megakadályozta a szökést, ezért a nő felkapott egy betondarabot, és a rendőrök felé dobta, ami eltalált egy egyenruhást. Személyi sérülés nem történt.

A rendőrség előállította a nőt, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szegedi Nyomozó Ügyészség - közölte az őrnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.