Magnum vizet lopott?

Úgy tűnik, eltusolják: új fejlemények a vízlopással vádolt Tom Selleck ügyében

Előzetes megállapodást ért el a vízlopással vádolt Tom Selleck az őt perelő kaliforniai vízművel. Az egykori Magnum-sorozat sztárját és feleségét, Jillie-t azzal vádolják, hogy két éve lop rendszeresen vizet kaliforniai birtoka számára az aszály sújtotta vidék egy nyilvános tűzcsapjából.

2015.07.10 19:14MTI
Wikipedia/Bede735c

Csütörtökön Sellecknek sikerült előzetes megegyezésre jutnia a Calleguas Municipal Water District nevű helyi vízművel, az egyezséget azonban még jóvá kell hagynia a jövő szerdán ülésező illetékes vízgazdálkodási tanácsnak.

Eric Bergh, a vízmű menedzsere elmondta: nem közölhet részleteket a megállapodásról, amíg hivatalosan el nem fogadják, ugyanakkor hozzátette: a vízmű munkatársainak javaslata az lesz, hogy hagyják jóvá. Selleck képviselői sem reagáltak egyelőre.

A Los Angeles Times értesülései szerint a 70 éves amerikai filmszínész avokádót termeszt 24 hektáros farmján. Mint a BBC News felidézi, Selleck egy 2012-es interjúban azt mondta: "nehéz megélni, nemhogy profitot csinálni" az avokádótermesztésből. Bevallotta akkor azt is, hogy "émelyeg" az avokádó ízétől.

A kaliforniai településeknek negyedével kell korlátozniuk vízfogyasztásukat a 2013-as mennyiséghez képest az államot sújtó óriási, négy éve tartó aszály miatt. Selleck földje olyan körzetben található, ahol 36 százalékos fogyasztáscsökkentést ír elő a rendelet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.