"Az érzelem fontosabb az akciónál!"

Tom Selleck beavatja a nézőket a titokba

Egy apa általában boldog, ha fia továbbviszi hivatását és átadhat neki minden tudást és tapasztalatot. Kérdés, hogy mi a helyzet akkor, ha az összes gyerek ugyanazt a szakmát választja, és a rendvédelemnek szenteli életét.

2012.10.17 16:29ma.hu

Az egykor még hawaii mintás ingben rosszfiúkat üldöző Tom Sellecket most New York-i rendőrfőkapitányként láthatja viszont Frank Reagan szerepében az, aki vasárnap esténként a Universal Channelre kapcsol. A tengerentúlon is nagy népszerűségnek örvendő Zsaruvér sikerességét a népszerű színész az érzelmekben látja.

Fotó: RedLemon


Ha a sorozat egy karakterre épül és el tudod érni azt, hogy a közönség azonosuljon az adott szereppel, akkor hétről hétre hűségesek lesznek a nézők” – árulta el Tom Selleck.

Természetesen a Zsaruvér bemutatja a rendőrök munkáját és több akciójelenet is látható, a legfőbb értéke mégis az, amikor a Reagan család együtt van és azt láthatjuk, hogy milyen egy bűnüldöző família családi élete. Olyan ez, mintha a nézőket beavatnánk egy titokba” - tette hozzá a népszerű színész.

Zsaruvér minden vasárnap 21:00-kor a Universal Channelen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.