Már nem nyomoz a rendőrség

Már sosem derül ki, hogy Peaches Geldof kitől kapta a végzetes adag drogot

Peches Geldof halálának oka ismert. Azonban az, hogy kitől kapta a végzetes adagot, hogy ki látta el a zenész lányát heroinnal - vélhetően soha nem derül ki.

2015.07.04 13:14MTI
Wikipedia/Scottdoesntknow

A brit rendőrség nem folytatja tovább a nyomozást annak felderítésére, hogy Bob Geldof rockzenész tavaly elhunyt 25 éves lányát, Peaches Geldofot ki látta el a halálát okozó heroinnal.

A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált kétgyerekes Peaches Geldofot 2014. április 7-én találták holtan otthonának vendégszobájában, a délkelet-angliai Kentben.

A hatóságok heroint és fecskendőket találtak a házban, és a halottkém megállapította, hogy a fiatal nő "végzetes adag" heroint adott be magának halála előtt.A rendőrség pénteki közlése szerint mostanra "a nyomozás minden szálát kimerítették" azzal kapcsolatban, hogy ki látta el Geldofot a droggal.

A kenti rendőrség illetékese, Paul Fotheringham szerint a nyomozók újranyitják az ügyet, amennyiben új bizonyítékok kerülnek elő.

Peaches Geldof férje, Thomas Cohen zenész annak idején a bíróságon elmondta, hogy felesége heroinfüggő volt, de a halálát megelőző két és fél évben nem élt e droggal, a pótszernek számító metadon segítségével próbált végleg megszabadulni a szenvedélybetegségtől, de közvetlenül a halála előtti hónapokban visszaszokott a heroinra, a kábítószert a lakás padlásterében rejtegette.

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség 2000-ben ugyancsak herointúladagolásban halt meg Londonban. Peaches akkor 11 éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.