Anti-cellulitisz masszázs narancsbőr ellen

Fegyver a narancsbőr ellen

Tudta, hogy a masszázskezelés valóban segíthet megszabadulni a narancsbőrtől? Nem kell wellness hotelekben vagy szépségszalonokban több tízezer forintot kiadnia egy-egy cellulitisz kezelésekre, hiszen a legújabb kutatások szerint egy jól alkalmazott masszázs éppen olyan hatásos lehet! De hogyan hat a masszázs a narancsbőr ellen?

2010.06.02 11:03

Milyen hatással van a masszázs a cellulitiszre? 

1. A masszázs serkenti a véráramlást, és ezáltal biztosítja, hogy a sejtek elég tápanyagot kapjanak ahhoz, hogy megfiatalodjanak, és immár több oxigénhez jutva megújuljanak. 

2. A narancsbőr elleni masszázs meglazítja a zsírszöveteket, megkönnyítve a szervezet számára a lebontásukat. 

3. Így azt is elősegíti, hogy a combok felülete egyenletesebbé váljon. 

4. A masszázs segítségével gyorsabb lesz a folyadékáramlás, és a szervezet könnyebben szabadul meg a sejtekben feleslegesen felhalmozódó vízmennyiségtől. 

5. A cellulitiszmasszázs következtében a sejtek között felhalmozódó mérgező anyagok is elmozdulnak. Masszázs nélkül ugyanis megülnének a sejtek között, és nemcsak hogy károsítanák a sejteket, de a nem kívánatos narancsbőrt is látványosabbá tennék. Még meggyőzőbb lesz az eredmény, ha masszázs előtt narancsbőr-elleni krémet vagy olajat használunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.