Nagyot alakít új filmjében

Mark Wahlberg szerencsejáték-függő professzorrá vált

Szerencsejáték-függő professzort alakít Mark Wahlberg új filmjében, amelynek az Amerikai Filmintézet (AFI) novemberi fesztiválján lesz a premierje.

2014.10.15 06:30MTI

A Paramount Pictures a hetvenes évekbeli A szerencsejáték című produkciót újította fel az Oscar-jelölt színész főszereplésével és Rupert Wyatt rendezésében. Wahlberg alaposan lefogyott a szerep kedvéért: játékfüggő professzort alakít, akit a szenvedélye sodor egyre nagyobb bajba. A filmsztár alakítását máris Oscar-esélyesnek értékelik.

A The Gambler szereposztásának további része is impozáns: Brie Larson, Jessica Lange, John Goodman és Michael K. Williams is látható a produkcióban. A forgatókönyvet az Oscar-díjas William Monahan írta.

A 11. AFI Fesztivált november 6. és 13. között rendezik meg Los Angelesben, a film világpremierjére november 10-én ülhet be a közönség a hollywoodi Dolby Színházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.