A 2414. csillag az övé

Csillagot kapott Mark Wahlberg

Csillagot kapott Mark Wahlberg a hollywoodi Hírességek Sétányán.

2010.07.30 11:59MTI

A 39 esztendős modellből lett filmsztárt helyi idő szerint csütörtökön ünnepelték a Hollywood Boulevardon. Kollégáját többek között Will Ferrell köszöntötte, aki legutóbb a The Other Guys című akcióvígjátékban dolgozott vele. "Akkor lettem a rajongója, amikor megvettem a videóját. És szeretem minden Bourne-filmedet" - fordult Ferrell viccelődve Wahlberghez rapper múltjára célozva és durván összekeverve a Bourne-filmek sztárjával, Matt Damonnal.

Wahlberg az 1990-es években rapperként futott be, majd a Calvin Klein fehérneműit reklámozta sikerrel. Az 1997-ben bemutatott Boogie Nights című film jelentette számára a belépőt Hollywoodba, alig tíz évvel később pedig Oscar-díjra jelölték A tégla című maffiadrámában nyújtott alakításáért. (Martin Scorsese filmjében egyébként együtt játszott Matt Damonnal.) A Walk of Fame-ceremónián jelen volt a színész felesége és négy kisgyermeke is. "Úgy örülök, hogy a gyerekeim láthatják ezt.

Amikor meghallottam, hogy csillagot kapok, azt hittem ez valami tréfa" - örvendezett Wahlberg. A Komfortos mennyország, a Négy tesó, Az olasz meló, A majmok bolygója és a Viharzóna sztárja a 2414. csillagot kapta meg a Hírességek Sétányán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.