Christian Bale Mark Wahlberggel bunyózik

The Fighter - A Harcos

David O. Russell rendező új filmje egy hihetetlen, de igaz történeten alapul, mely egy szimpatikus és a maga sajátos módján szeretetteljesen esendő, Amerikában élő legendás ír ökölvívó, és kissé zűrős családjának izgalmas és megható történetét meséli el.

2011.02.10 20:39ma.hu / Palace Pictures

A film középpontjában „Irish” Micky Ward (Mark Wahlberg) és féltestvére, egyben edzője, Dicky Eklund (Christian Bale Golden Globe-díjjal jutalmazott alakításában) története áll, akiknek először ellenségekké kellett válniuk ahhoz, hogy erősítsék az egymás iránti tiszteletet és kötödést, valamint a számos konfliktus ellenére is stabilizálják a családi kötelékeket.

Az egész család és Micky édesanyja, Alice (Melissa Leo Golden Globe- díjjal jutalmazott alakítása) mindvégig segítették az elszánt fiatalembert, aki számára a sport történetének talán legmeglepőbb győzelemsorozata hozta el a megváltást és a felemelkedés lehetőségét.

Micky a semmiből érkezve vált bajnokká, az egyik legkitartóbb, leghűségesebb harcossá, aki a fantasztikus, ringben elért eredményein túl, élete szereleméért, Charlene-ért (Amy Adams) is megküzdött és a sok-sok, különböző hullámvölgy ellenére, végül soha, semmilyen körülmények között nem adta fel.

Országos bemutató: 2011. február 24.
Forgalmazza a Palace Pictures

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.