Pesszimizmus

Ön szerint is válni fognak?

Sokan elájultak a világ egyik legszebb leánykérésén, ám jóval többen álltak teljesen negatívan az eseményhez. Ön melyik oldalon áll?

2014.08.20 12:20ma.hu

Hosszú útról tért haza egy fiatal lány barátjához, ám a reptéren hatalmas meglepetés érte, amit eleinte nem tudott hova tenni. Éneklő zenészek adtak elő különböző számokból részleteket és adták "kézről kézre" a lányt, az út végén pedig ott várta a fiú. A romantikus leánykérés hamar felkerült a népszerű videómegosztó portálra, ám a pár boldogságában csak kevesen tudtak osztozni. A hozzászólók nagyobb része szerint felesleges volt az egész, hiszen évekkel később úgy is elválnak, sőt amint vége lesz a mézesheteknek, már nem lesz ilyen romantikus a pár élete. Volt, aki szerint az egész sztori vége a férfi öngyilkossága lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.