Miért lett hirtelen sportőrült a sztár?

Rózsaszín biciklire pattan Paris Hilton!

Sportolásra szánta el magát a botrányhős sztár! A hírességet akkor kapták lencsevégre, amikor egy sportboltból tolta ki újdonsült szerzeményét: egy rózsaszín biciklit.

Friss és exluzív fotók Parisról! képgaléria

2008.08.18 17:30ma.hu
Életmódot változtat a szexi sztár?

A bringa mellett beújított egy korcsolyát és egy teniszütőt is. Biztosan az egészséges életmódot akarja választani az átdorbézolt éjszakák helyett! 

Úgy látszik, komolyodik a botrányhősnő és a sport is szerepet fog játszani az életében!

Paris rengeteg új tervevvel gazdagodott az elmúlt időszakban, jobbnál jobb ötletekkel rukkol elő, hogy felhívja magára a figyelmet

Legújabb tervei között szerepel egy nightclub megnyitása Los Angelesben, mely minden bizonnyal egy patinás és elegáns klub lesz!

Sportolni fog és lemond a bulikról?

A sztár a Pókember-regények atyjával, Stan Leevel közösen egy új szuperhős megformálásán dolgozik. 

A karakter Parisról lesz megformálva, aki egy emberfeletti képességekkel rendelkező hősnő! Kiváncsian várjuk milyen új ötlettel rukkol elő legközelebb az örökösnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.