Egy nap Marsnak és Vénusznak

Ha elég volt a szingliségből, irány a Nagy Szerelem Nap!

Magyarországon mintegy 1,8 millió fiatalnak nincs párja, holott csak egy részük az, aki tudatosan nem is keresi a párkapcsolatot. A többieknek viszont valahogy nem akar összejönni. Most kiderülhet, miért!

2014.05.06 16:29ma.hu

Nem, nem őrültek meg, és a naptárat sem nézték el a szervezők, még akkor sem, ha mindenki jól tudja, hogy februárban szoktak elárasztani mindent a már-már émelyítően édeskés szívecskék, rózsaszín csecsebecsék, és minden más, amiről úgy gondoljuk, hogy méltóképp kifejezi a legmélyebb szerelmet is. Csakhogy olyankor, februárban hajlamosak vagyunk megfeledkezni azokról, akik még ezen a napon sem kapnak semmit, és nem azért, mert a párjuk feledékeny, esetleg mert nem szeretne valamilyen mézes-mázos giccsel beállítani, hanem azért, mert... nincs párjuk.

Szerencsére azonban volt néhány ember, akiknek mégis eszébe jutott, hogy kellene valamit kezdeni azzal a mintegy 1,8 millió emberrel, aki jelenleg szingliként éli az életét, és aki hiába szeretne párra lelni, valamiért mégsem jön össze. Aztán a gondolatokat tett követte, és hamarosan össze is állt a Nagy Szerelem Nap programja, ami nem összekeverendő a szokásos társkereső programokkal. Persze ismerkedni itt is lehet, sőt, kifejezetten ajánlott, mégis ez a rendezvény több, mint egy ismerkedési est nappali köntösbe bújtatva.

Hogy miért? Például azért, mert azok is találhatnak érdekes programokat, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy épp kapcsolatban élnek. Azt ugyanis nem elég csak elkezdeni, de életben is kell tartani, márpedig ehhez alapos ön- és társismeretekre van szükség, sőt, olyanokra is, hogy a férfiak és a nők teljesen eltérően dolgozzák fel ugyanazt a szituációt, ami rengeteg konfliktust szülhet, ha nem vagyunk tisztában a férfi és nő különböző reakcióival.

Aki pedig tényleg egyedül van, de szeretne ezen változtatni, az számos ötletet kaphat, hogy min változtasson, hogy életébe beköszöntsön a nagy szerelem, és aztán meg is maradjon. Az előadók közt találkozhatnak életvezetési tanácsadóval, természetgyógyásszal és "a társkeresők személyi edzőjével" is, Randi Andi személyében. Ki tudja, talán ez lesz az a nap, ami meghozza a változást, és jövőre már az a bizonyos február közepi nap is inkább boldogságot hoz a bosszúság helyett! A program részleteiről az esemény honlapján lehet bővebben tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.