Lassan itt a nyár

Ha nincs Law, jó a... Dunapart is Zimány Lindának romantikázni

Romantikus délután, barátok, Duna és naplemente - szerencsére a szőke szépség nagyon jól érzi magát.

2014.04.11 12:06ma.hu
Fotó: Zimány Linda Fan Club Facebook-oldal

Barátai és a naplemente társaságában mutatott meg egy újabb romantikus ruhadarabot Facebook-oldalán Zimány Linda, mikor újfent a támadások célpontjává vált a Jude Law-videó miatt. Szerencsére a szőke szépséget mit sem zavarja a sok rosszindulatú megjegyzés, ki tud kapcsolódni, ha arra van szüksége, és észre tudja venni a hétköznapok szépségét még egy egyszerű sétán is. A kommentelők negatív megjegyzései sem zavarják, a hozzászólások alapján többen állnak mellette, mint akik kritizálják.

Fotó: Zimány Linda Fan Club Facebook-oldal

Linda egyébként legújabb kollekcióján dolgozik: csütörtökön személyesen egyeztetett "szupertehetséges" tervezőjével, Baranyi Ádámmal. Az eredmény nemsokára hivatalosan is látható lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.