A barnák okosak?

Zimány Linda sem szőkül tovább

Bebarnult az egykor még szőke szexi modell hajkoronája. Talán ezzel a "játékkal" készült a Cukormadarak esti bemutatójára?

2013.10.10 20:04ma.hu
Zimány Linda Facebook-oldal

A barna haj a női sikeresség záloga - hangoztatják már évek óta a szakma nagy tudói. Az egyik hajfestékgyártó által szponzorált felmérés szerint a férfiak 71 százaléka a sötét hajú hölgyeket részesíti előnyben, ha tartós kapcsolatra vágyik. Anjula Mutanda színpszichológus magyarázata szerint a korral a hajszín természetes úton is sötétebb árnyalatot ölt. Így a barna hajszínt sokan a magabiztossággal és az öntudatossággal azonosítják.

Talán ezen a folyamaton megy keresztül Zimány Linda is, de az szintén elképzelhető, hogy a Sugarbird-bemutató showjára készült ilyen látványos belépővel - legyen az akár csak egy paróka. Rajongói szerint egyenesen úgy néz ki, mint Rihanna, mások szerint valóban idősebbnek tűnik.

Egy biztos, a show-t vinni fogja, de azt se feledjük, a vörös haj még mindig sokkal ritkább, mint a szőke vagy a barna hajkorona, ám talán éppen azért számít különlegesnek és "egzotikusnak", mert nem megszokott...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.