Máris új pasija van?

Az elhunyt színész volt menyasszonya bepasizott?

A napokban egy ismeretlen férfival látták sétálni Michelle Williamst, aki korábban a nemrég elhunyt színész, Heath Ledger menyasszonya volt. A férfi alig pár hónapja halt meg, Michelle máris pótolni szeretné a hiányt?

2008.08.04 17:30ma.hu
Itt még boldogok voltak!

A legújabb Batman film rosszfiújaként látható Heath Ledger mindössze idén év elején, január 22-én hunyt el, úgy tűnik, gyermekének édesanyja máris új férfit keres maga mellé. 

Bár Heath és Michelle csak tavaly ősszel, háromévnyi együtt járás után szakított, volt kedvesét állítólag nagyon megviselte a férfi halála. 

A TMZ.com képei azt mutatják, hogy Michellet és lánya, a hároméves Matilda egy új férfival, Spike Jonze igazgatóval sétál egy Santa Monica-i repülőtéren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.