Drogozik a sztár 19 éves lánya!

Drogozott! Bob Geldof lányát barátja élesztette újra!

Bob Geldof rockzenész 19 éves lánya, Peaches majdnem meghalt kábítószer-túladagolásban! A fiatal lány légzés leállt, de barátja megmentette az életét!

2008.07.22 17:00ma.hu
Fotó: Daily Mail

A lány a kiérkező mentőket kiabálva elküldte, és a kórházba sem ment be, mert attól félt, hogy apja tudomást szerez a történetekről. 

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség nyolc éve, 41 éves korában heroin-túladagolásban halt meg Londonban. Geldof lányára már korábban is kiderült, hogy drogot fogyaszt, de akkor még nem sejtette senki, hogy ekkora baj történhet.
 
A rendőrség végül nem emelt vádat a fiatal lány ellen, de arra biztosan számíthat, hogy apja nem hagyja szó nélkül a majdnem tragédiával végződő eseményt. 

Apja nyomdokaiba lépő lány szintén zenél, basszusgitározik és énekel saját zenekarában, a This Tawdry Affair-ben. 

"Apám nem figyelhet rám minden percben! Lassan 20 éves leszek, tudok magamra vigyázni!" - nyilatkozta Peaches.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.