Esküvőmentők

Házasságokat ment a coloradói árvízben egy kis csapat - VIDEÓ

Önkéntesek egy csapata a Facebook segítségével "menti meg" azoknak a pároknak az esküvőjét, akik az árvíz sújtotta területen keltek volna egybe Coloradóban.

2013.09.21 07:30ma.hu

Josh Bundy és Lacy Wilkinson múlt szombaton tartotta volna az esküvőjét, de a szálloda sorra hívta fel a vendégeket, és közölték, a nagy nap elmarad evakuálás miatt. Ettől függetlenül  a pár szeretett volna egybekeni, még ha erre nagyon kicsi is volt az esély. Ekkor jött be a képbe Sarah Roshan fényképész, aki elkészítette a „Mentsük meg a colorádói esküvőmet” Facebook-oldalt.

„Ez volt az egyetlen lehetőség, hogy segítsek. Nem tudok házat építeni és tűzoltó sem vagyok. Csak néztem a híreket és tenni akartam valamit” – mesélte Roshan, aki esküvőszervezőkből és virágárusokból álló csapatával önként nekilátott esküvőket menteni. Mostanra legalább száz pár vette fel velük a kapcsolatot.

Roshan kétszáz olyan létesítménnyel áll kapcsolatban, amik alternatívát kínálnak a bajba jutott aráknak és vőlegényeknek. „Tudom, hogy még több pár is van, akik segítségre szorulnak. Szeretnénk, ha minél többen hallanának rólunk, hogy segíthessünk. Ez az egész helyzet letaglózó lehet azok számára, akik egész évben a nagy napra készültek, és nem képesek újraszervezi az egészet”.

Nos, Josh és Lucy egybekelését a profi csapat egy nap alatt teljesen átszervezte, a család és a barátok támogatásával végül más helyszínen, más kellékekkel, de csodálatos esküvőt rittyentettek nekik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.