Persze nem fátyol várt rájuk...

Házasságkötési ígérettel csalták Ciprusra a nőket

Bűnszövetségben elkövetett emberkereskedelem miatt indítottak eljárást az ellen a három ember ellen, akik még augusztusban három nőt vettek rá házasságkötési ígérettel arra, hogy Ciprusra utazzanak, ahol eladták őket.

2013.09.20 13:19Havariapress

Két balassagyarmati nő és egy férfi augusztusban három nőt vett rá házasságkötési ajánlattal arra, hogy Ciprusra utazzanak, ahol később eladták őket.

A Nógrád megyei rendőrség a széleskörű nyomozást követően szerdán fogták el a gyanúsítottakat, akiket őrizetbe vettek és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, majd a bíróság házi őrizetbe helyezte őket. A három ember ellen bűnszövetségben elkövetett emberkereskedelem miatt folyik az eljárás. A hatóság már intézkedett, hogy az eladott nőket felkutassák és hazahozzák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.