Okostelefon Akadémiára ment a műsorvezető

Képek - Lilu visszament az iskolapadba a biztonságért

Lilu számára mindennél fontosabb a családja biztonsága, ezért minél többet szeretne tudni arról, hogyan is óvhatja meg szeretteit a bajtól. Ön tudta, hogy az okostelefon is mekkora segítség lehet?

Továbbképezte magát Lilu a telefonjából képgaléria

2013.06.07 14:43ma.hu

Felelősségteljes feleség és anya szeretne lenni Lilu, ebbe pedig beletartozik a családja biztonsága is. A napokban tehát úgy döntött a műsorvezető: újabb ismeretekkel gyarapítja az e területen szerzett tudását és beült az egyik mobilszolgáltató Okostelefon Akadémiájának iskolapadjába. A rövid tanfolyam során számos újdonsággal ismerkedett meg, amelyek eddig is a birtokában voltak, de nem használta ki. Mint megtudta, az okostelefonja jóval többre képes, mint amit eddig kihasznált!

Persze eddig sem kizárólag telefonált és SMS-ezett a készülékével, de kíváncsi volt, hogy a fotózáson, navigáción, esetleg zenehallgatáson vagy játékon kívül még min mindenre jó a mobilja. Izgatottan vetette hát bele magát az "akadémiai" képzésbe, annál is inkább, mert nagyon büszke rá, hogy nő létére is imádja a technikai újdonságokat.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


Sokat nyomkodom a telefonomat, gyakran a blogbejegyzéseimet is ennek segítségével frissítem. Kíváncsi voltam rá, vajon mi mindent tudhat még ez egyszerűnek tűnő kis tárgy, ezért „iratkoztam be” az Okostelefon Akadémiára. A legérdekesebb egy kerekasztal beszélgetés volt, amely arról szólt, hogyan használhatjuk a mobiltechnológiát katasztrófahelyzetben. Ugyan bízom benne, hogy nekem nem lesz ilyesmire szükségem, de azt gondolom, hogy minden eshetőségre fel kell készülni. Anyaként mindig a családom biztonsága jár elsősorban a fejemben” – mondta Lilu.

Megnyugtató a tudat, hogy ha baj van, az ember az okostelefonjával bárhonnan információhoz tud jutni. Velem is előfordult már, hogy egy hatalmas dugóból a internet segítségével találtam kiutat. Hosszabb utazás előtt mindig utánajárok a közlekedési helyzetnek, mert nem szeretném Dávidot órákig tartó várakozásnak kitenni. A közösségi portálokon hihetetlen gyorsasággal terjednek az információk, már nem is kell kutatni utánuk, hiszen azok megtalálják az embert” – magyarázta a műsorvezető.

Az eseményen bemutatták a Google Street View kerékpárt is, így Lilu azon kevesek közé tartozott, aki közel kerülhetett a különleges járgányhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.