Új oldaláról mutatkozik be a műsorvezető

Divatbloggernek csapott fel Lilu

Új oldalát mutatja meg Lilu. Az RTL Klub köztudottan divat-őrült műsorvezetője blogot indított az egyik női magazin online oldalán. A szőke szépség megosztja tapasztalatait az olvasókkal és tanácsokat ad, legyen szó a legújabb smink vagy épp frizura trendekről.

2013.01.24 18:29ma.hu

Lilu eddig sem titkolta, hogy szenvedélyesen érdekli a divat és minden, ami ezzel összefügg. Évekig egy saját ruházati üzletet vezetett és sokat járt Milánóba is, a legnagyobb világmárkák bemutatótermeibe, ahol megismerkedett a legújabb trendekkel. Rajongását tovább mélyítette, hogy olykor személyesen találkozhatott nagynevű tervezőkkel. A műsorvezető nemrég blogot indított, hogy naponta megossza tapasztalatait, élményeit és tanácsot adjon követőinek.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

"Az egyik nemzetközi női magazin kért fel, hogy indítsam el online oldalukon a blogomat. Nagyon örültem a megkeresésnek, hiszen évek óta érdekel a divat és a szépségápolás, az pedig csak hab a tortán, hogy írhatok. Lilu trender címmel indult el az oldal, ahol két szakértő társam is van: Nagy Sanyi, akivel közösen vezetjük az R2 fodrászszalont, valamint a sminkesem, Kazi Patrícia" – mondta Lilu, aki nagyon lelkes új feladata miatt.

"Minden nap többször osztom meg a tapasztalataimat az olvasókkal. Korábban is rengeteg terméket kipróbáltam és ez a jövőben sem változik majd, így tudok tanácsot adni, mit miért érdemes kipróbálni. Bármilyen újdonság kerül a piacra, legyen szó akár krémekről vagy sminkszerekről, én letesztelem, és ennek egy külön rovatot is szentelek. Már most az első pár nap után nagyon sokan kattintottak az oldalra és remélem, hogy egyre többen leszünk" – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Érdemes Lilu bejegyzéseit követni, hiszen azt ígéri, minden újdonságról, érdekességről beszámol majd olvasóinak. A műsorvezető rendszeren böngészi az online ruhaáruházak kínálatait, és ezt is megosztja követőivel, hogy senki ne maradjon le egy-két kihagyhatatlan ajánlatról, akcióról.

Sőt aki rendszeresen figyelemmel kíséri a bejegyzéseket, Lilu kedvenc, a hazai újságosoknál nem kapható külföldi divatlapjainak érdekességeibe is bepillanthat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.