Mi mindenre jó egy okostelefon!

Képek - Lilu: "Mindent megörökítek a kisfiamnak!"

Egy pillanatra sem feledkezik meg kisfiáról Lilu. Dávid számára még rengeteg újdonságot rejt a világ, és a műsorvezető is szeretne mindent megismertetni vele. Lilu bárhol jár, okostelefonjával igyekszik megörökíteni az összes érdekességet gyermekének.

Lilu mindent fényképez képgaléria

2012.10.16 16:29ma.hu

Lilu kisfia, mint minden óvodás, csodálkozva, érdeklődve figyeli a világ minden apró rezdülését. Dávid vérbeli pasiként rajong a hatalmas gépekért, autókért, és természetesen az állatokat is nagyon szereti.

A műsorvezető ezért okostelefonjával vagy tabletjével minden izgalmas pillanatot lencsevégre kap, ha éppen nem tarthat vele kisfia. Egy építkezés előtt elhaladva még a betonkeverőkre, markológépekre is felfigyel, de megörökíti az utcán szembejövő kiskutyákat is.

Mostanában a Házasodna a gazda vidéki forgatásai során készít számtalan felvételt a környezetről, és az ott élő állatokról.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Minden reggel úgy indulok el otthonról, hogy Dávid megkér, fotózzam le, amit csak látok. Igyekszem eleget tenni a kérésének, így lefényképezek neki az állatoktól kezdve a szalmabálákon át mindent. Az állatkert-látogatás amúgy is gyakori program nálunk, a traktorokért, markolókért és hasonló nagy gépekért pedig igazi pasiként egyenesen rajong" - mondta el Lilu.

"Ha valami érdekes dolgot sikerül a távollétem során megörökítenem, a telefonomról, egyből elküldöm e-mailben a férjemnek. Ő rögtön megmutatja Dávidnak, amikor pedig hazaérek, együtt is megnézegetjük a képeket és közben elmesélem neki, merre jártam. Ha valamit még nem ismer, igyekszem elmagyarázni, hogy mi az, és hogyan működik.

Örülök, hogy meg tudom neki mutatni, mivel töltöm az időmet, amikor nem vele vagyok. Ma már bárhol könnyedén fotózok, és nagyon jó érzés visszanézni, merre járok és mit élek át nap mint nap
" - tette hozzá az RTL Klub csinos műsorvezetője.

Még több hír Liluról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.