Három apától három gyerek

Kate Winslet már megint terhes

Harmadik gyermekével várandós Kate Winslet, bár jelenlegi férjével ez az első közös gyerekük. A két nagyobbnak, egy fiúnak és egy lánynak is különböző apja van.

2013.06.05 14:06MTI
Kate Winslet 2012 márciusában, a felújított Titanic bemutatóján (Fotó: MTI)

Kate Winslet ismét állapotos: első gyermekét várja mostani férjétől, egyébként viszont a harmadikat. A 37 éves Oscar-díjas amerikai színésznő mindegyik gyerekének más az apja. 12 éves lányának Jim Threapleton, 9 éves fiának pedig Sam Mendes.

Mindkét apa filmrendező. A harmadik, mostani férj nem: Ned Rocknroll a neve, és feleségén kívül csak arról híres, hogy a dúsgazdag brit üzletember, Richard Branson unokaöccse. Winslet és Rocknroll tavaly decemberben házasodtak össze.

Még több hír Kate Winsletről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.