Még a szülők sem tudtak az esküvőről

Hoppá: titokban ment férhjez Kate Winslet!

Meghitt, szűk körű ceremónia keretében mondta ki harmadszor is az igent Kate Winslet, ám annyira szűk körű volt, hogy még a szülők sem fértek rá a vendéglistára.

2012.12.27 08:29ma.hu

Két korábbi melléfogása után Kate Winslet harmadjára is megpróbálkozik a házassággal, ám ezúttal nem verte nagydobra az eseményt, néhány egészen közeli barát kivételével senki nem tudott a közelgő ceremóniáról, amely az egyik résztvevő elmondása szerint meghitt és bensőséges volt. Annyira, hogy a romantikát még a szülőknek sem engedte megzavarni a már nem annyira ifjú pár, ők ugyanis valahogy "lemaradtak" a meghívottak listájáról - számolt be a The Sun című brit bulvárlap.

A Titanic egykori sztárja New Yorkban mondta ki a boldogító igent, amit a szóvivője is megerősített, választottja ezúttal Ned 'RocknRoll' Branson. Az Oscar-díjas színésznő apja először értetlenül nézett, amikor újságírók keresték fel a hírrel, és apósa is azt mondta, kettejükkel kapcsolatban már semmin nem lepődik meg. Az esküvőn a közvetlen rokonok közül csak Kate előző házasságából született két gyermeke, Mia és Joe vett részt, de meghívást kapott a két exférj, Jim Treapleton és Sam Mendes is.

A 37 éves színésznő és nála három évvel fiatalabb párja tavalyelőtt kezdett randizni, az eljegyzést pedig idén nyáron tartották meg - titokban. Az esküvőt egy átalakított pajtában tartották, és mindössze 6-6 vendég vett részt rajta mindkét fél részéről. Kate tanúja a Titanic-beli kollégája, Leonardo DiCaprio volt, míg a vőlegényt a bátyja, Jack kísérte az oltárhoz. "Kate még sosem volt ennyire boldog" - mesélte az egyik barátja, aki azt is elárulta, hogy már néhány hónapja napirenden volt az esküvő, gőzerővel tervezgették és maga a menyasszony is gyakran ejtett szót róla - csak épp azt nem mondta el senkinek, hogy hol és mikor kerül sor a nagy eseményre.

Kate-től egyébként nem idegen a titkolózás: nemcsak eljegyzéséről nem beszélt előre, de második házasságát is csak utólag jelentette be, miután 2003-ban hozzáment az Amerikai szépség rendezőjéhez, Sam Mendeshez. A Karib-szigetek egyik egzotikus helyszínén tartott esketésen akkor csak Kate lánya és három barátja volt jelen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.