Gáláns nászajándék

Kilöveti az űrbe Kate Winsletet az új férje

Szokatlan volt a titkos esküvő, szokatlan hát a nászajándék is, amit újdonsült férjétől kap Kate Winslet: a színésznőt az űrbe repíti Ned RocknRoll.

2012.12.28 10:29ma.hu

"Így könnyű" - mondhatnánk, ha egy űrvállalat tulajdonosának unokaöccséhez mennénk feleségül, és ő nászajándékba űrutazást adna. Ned RocknRolltól mégis gálánsnak számít a meglepetés, amivel újdonsült feleségét szeretné elkápráztatni, Kate Winslet pedig hamarosan szó szerint értheti, hogy férje a csillagok közé repítette őt. A friss házasok - akik titokban, a szülők tudta nélkül esküdtek örök hűséget egymásnak - az eredetileg Aron Branson néven született férj nagybátyjának jóváhagyásával szállhatnak fel a Virgin Galactic járattal 96 kilométer magasságba.

A különleges utat eddig már több mint 530-an járták meg, köztük számos híresség is, mint például Russell Brand, Ashton Kutcher, vagy épp Stephen Hawking, utóbbi ugyancsak ingyen repülhetett, a többieknek bő 200 ezer dollárjukba (45 millió forint) került a két órás, súlytalan lebegést és a Föld görbületének lenyűgöző látványát is magában foglaló kaland. Kate-et egyébként nem érte váratlanul az ajándék, Richard Branson űrmágnás már szeptemberben elárulta egy nyilatkozatban, hogy unokaöccse jövendőbelije nagyon szeretne az űrbe repülni, még ha egy csak odafelé szóló Mars-járatot egyelőre még kihagyna is.

Bransonnak mindazonáltal akkor is oka lenne egy tekintélyes ajándék adására, ha nem nászajándékról lenne szó: amikor tavaly augusztusban kigyulladt és pillanatok alatt leégett a tulajdonában álló üdülőtelep, Kate félelmet nem ismerve menekítette ki Richard 90 éves édesanyját a lángok közül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.