Királynői díszben masírozott az utcára

Utcai dobosokat korholt meg Helen Mirren: zavarták őt

Jól ráijesztett egy londoni színház előtt az utcán doboló csoportra a II. Erzsébetet alakító Helen Mirren, aki teljes királynői díszben kivonulva kérte rajtuk számon, hogy miért teszik tönkre az előadást.

Helen Mirren megkapta a csillagát képgaléria

2013.05.06 14:12MTI

Helen Mirren, aki a The Audience (Az audiencia) című darabban játssza a királynőt, a The Daily Telegraph című brit napilapnak számolt be a szombaton történtekről. "Rémesen éreztem magam, de tennem kellett valamit, mivel elrontották az előadásunkat" - mondta az Oscar-díjas színésznő, akit a közelmúltban éppen ezért a szerepéért tüntettek ki Londonban a Laurence Olivier-díjjal.

A dobosok egy meleg zenei fesztiválra akarták felhívni a figyelmet az utcán. Szóvivőjük, Mark Williams kijelentette, hogy borzasztóan bántja őket, amiért felbosszantották Mirrent, viszont nagy örömmel várják a fesztiválra.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.