A 2488. járdalapot kapta az Oscar-díjas színésznő

Képek - Helen Mirren csillagával bővült a Hírességek sétánya

Helen Mirren csillagának avatásával kezdődött a 2013-as év a hollywoodi Hírességek sétányán: az Oscar-díjas színésznő január 3-án kapta meg az elismerést.

Helen Mirren megkapta a csillagát képgaléria

2013.01.04 12:29ma.hu

Már tavaly júniusban nyilvánosságra hozták azoknak a híres színészeknek, zenészeknek és számos más művészeti ágban tevékenykedő személynek a névsorát, akikkel ebben az évben bővül Hollywood egyik legismertebb utcaszakasza. A sort Helen Mirren nyitotta, akinek csillagát január 3-án avatták fel a Hírességek sétányán, szám szerint ő a 2488. a kitüntetettek között.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


A színésznő egy nem túl hagyományos, ám annál szórakoztatóbb beszéddel köszönte meg az elismerést, nem kihagyva belőle az ugyancsak brit származású Colin Firth-t, aki már korábban megkapta a maga csillagát.

"Nem is lehetnék büszkébb és boldogabb, amiért végül mégiscsak Colin Firth mellé fekhetek, ez olyasvalami, amit már nagyon régóta meg szerettem volna tenni" - tréfálkozott. A 67 éves sztár a csillogó kék ruhájában ezúttal is elbűvölően nézett ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.