Imádja a gyerekeket a szőke szépség

Képek - Dukai Regina újra kötényt ragadott

Dukai Regina meglepte Az étterem harcosai rajongóit. A szépség a saját hamburgerét készítette el, amely korábban a Vinopolis étlapján is szerepelt már, de egy szerencsés rajongónak ő maga szolgálta azt fel!

Dukai Regina újra hamburgerezett képgaléria

2013.05.03 15:08ma.hu

Dukai Regina egy igazi konyhatündér. A csinos énekesnő korábban ezt bizonyította is, hiszen Az étterem harcosaival közös főzőversenyen a többi sztárt maga mögé utasítva ő lett a "hamburgerkirálynő". Most újra elkészítette díjnyertes ételét, ezúttal egy a sorozatért rajongó családnak.

Fotó: Redlemon


"Otthonosan mozgok a konyhában, nagyon szeretek főzni. Örömmel vállaltam a felkérést, hogy ezúttal Palotai Csaba séf közreműködésével készítsem el újra a díjnyertes burgeremet. Amúgy is szeretek olyan emberekkel találkozni, akik figyelemmel kísérik a munkásságomat. A család nagyon kedves volt, a két kisgyerek pedig igazán helyes. A kislány azt is elárulta, hogy kedvence a virsli tejföllel, a kisfiú pedig saját kis kertet nevelget. Szóval igazi gourmet gyerekekről van szó" - mesélte nevetve Regi, aki nemcsak konyhatündér, de a legkisebbek nyelvén is ért.

Nem is csoda, hiszen a szépség elárulta, imádja a kölyköket és bízik benne, hogy egyszer majd neki is egy hasonlóan szép családja lesz.

Az étterem harcosai első évada végéhez közeleg, de nem kell csüggedni a rajongóknak, hiszen nemsokára újra bepillanthatnak egy profi konyha hétköznapjaiba.

Az étterem harcosai első évadzáró epizód, május 5-én vasárnap 11:40-kor a VIASAT3 műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.