Photobomb

Kevin Spacey sokkolta a bostoni turistákat

A híres színész alaposan megdöbbentette a bostoni látványosság előtt pózoló fiatal lányt és fotósát.

2013.05.02 14:47ma.hu
hirdetés

Egyszerűen beszaladt Kevin Spacey egy megkomponált képbe, a sokkot kapott lány és barátnője jó néhány pillanatra "lefagyott" a döbbenettől.

A híres színész az internetes szlengben photobombnak nevezett szórakoztató jelenséget produkálta egy bostoni parkban. Ennek lényege, hogy a fotó készítése előtt nem sokkal a képbe kerül valami vagy valaki, amit vagy akit koránt sem kalkuláltak a pillanat megörökítéséhez, ez történhet véletlenül, de akár szándékosan is. Ez utóbbi gyakoribb.

Kevin Spacey történetesen éppen kocogott, mikor meglátta a fotózkodó lányokat, és úgy gondolta, hogy megnöveli az elkészülő kép szórakoztató faktorát azáltal, hogy széttárja karját és beleyeah-ozik a kamerába, egyedülállóvá téve az emléket.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Belépés:

regisztráció

Regisztráció:

belépés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.