Tükröm-tükröm, mondd meg nékem...

Virtuális ruhapróba a varázstükörrel - videó!

Noha új ruhákkal megpakolva kisétálni egy ruhaüzletből alapvetően jó móka, a tengernyi ruha felpróbálása időnként fárasztó tud lenni. Most egy japán gyártó bemutatta a létező legjobb virtuális ruhapróbáló mechanizmust, ami a piacon elérhető.

2013.04.27 17:44ma.hu

Az Osaka's Digital Fashion Co. által kínált Active Lab lehetővé teszi a bolt vásárlóinak, hogy úgy próbálják fel a ruhákat, hogy meg sem érintik őket. A varázstükör ráadásul nem csak egyszerűen az ember testére vetíti a ruha képét, hanem igazi 3D-s interaktív ruhapróba-élményt is nyújt. Az emberek így úgy vizsgálhatják meg, hogy mennyire áll jól nekik egy adott ruha, hogy sétálhatnak és foroghatnak, miközben 360 fokos képet kapnak arról, miképpen festenek az öltözetben.

Ráadásul a felhasználók könnyedén, egy kézmozdulattal válthatnak a ruhák között a virtuális tükrön, és nem kell a menüvel bajlódniuk. Egyelőre nem tudni, az új technológia mikor kerül a boltokba, de jól látható, hogy a virtuális ruhapróbák kora elérkezett.

Az alábbi videóban megtekinthetik az Active Lab-et működés közben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.