Családtagok, barátok társaságában

Romantikus - Matt Damon és felesége egy karibi szigeten "újrázott"

Egy karibi szigeten, Santa Lucián újította meg házassági fogadalmát a hétvégén Matt Damon hollywoodi filmsztár és felesége, Luciana Barroso.

2013.04.14 17:51MTI

A People magazin beszámolója szerint a ceremóniát családtagok és barátok - köztük Ben Affleck és felesége, Jennifer Garner, valamint Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones - jelenlétében tartották szombaton.
 
Az ünnepségre kibéreltek egy szállodát a karibi szigeten Matt Damon és argentin felesége nyolc éve kötött házasságot. Luciana Barrosónak volt már egy lánya, házasságukból pedig három gyermek - Isabella, Gia és Stella - született.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.