Visszatér Bourne, aki nem is az

Durva videó: Matt Damont keményen kiütik a nyeregből

Itt az új Bourne-film előzetese, ami talán nem is az lesz, ami eddig volt.

2012.02.09 13:08MTI

Amikor Matt Damon nemet mondott a sorrendben negyedik Bourne-mozira (a három cím: Bourne-rejtély, Bourne-csapda, Bourne-ultimátum) úgy tűnt, odalett a Universal hírszerő-filmes fejőstehene. A sorozat, ami még James Bondot is a rögvalónak álcázott reboot felé terelte a csillogóan glames kémkalandból, idén mégis új erőre kap: egy ügyes forgatókönyvírói fricskának köszönhetően ugyanabban az univerzumban maradunk, csak ezúttal az ujjaival kisebb hadseregeket ártalmatlanítani képes antihősünk más.

A napokban a netre került előzetesben Jeremy Renner (MI: Ghost Protocoll, Avengers) szegődik el ahhoz a bizonyos, Jason Bourne-t szintúgy menedzselő ügynökséghez csodafegyvernek - aztán a dolgok persze, hogy rossz irányba sülnek el. A meglehetősen pörgősre vett trailerben szerepet kap a láthatóan jéghideg gonosz Edward Norton és Rachel Weisz is, valamint egy poroltó, amit főhősünk puskának néz. Haza bemutató szeptemberben.

(Plusz megjegyzés: egyébként érdekes, hogy egyszerre három, mára már minimum legendás ügynöknek jutott ki a JB monogram - harmadik persze, hogy Jack Bauer. Biztos ez is valami kód.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.