Boldog, békés karácsonyt kíván a Ma.hu!

Kiskarácsony: Matt Damon a gyerekekre húzná a vizespalackot

Két bejglitrakta, illetve a sültpulykák borzasztó terrorjának kiegyensúlyozása végett némi kacagtatással kíván lapunk boldog, békés karácsonyt!

2011.12.24 08:26ma.hu

Karácsonyi képeslapot, hiába igyekeztünk, sajnos nem volt időnk küldeni - de azért igenis gondoltunk Önre, kedves Ma.hu olvasó. Ön most két kattintás között minden bizonnyal halat filéz, fát próbál egy kanadai favágónak is túlméretes baltával, kisebb sebesülések árán az állványba faragni, illetve kétségbeesetten keresgéli a tavalyról megmaradt karácsonyfaizzókat, amiket abba a fehér, mikulásos szatyorba tett el biztonsági tartalék gyanánt (különben a feleségének igaza van: azok már legutóbb sem lettek meg). Ebben a száncsengővel terhelt, rohanással teli délelőttben szeretnénk átnyújtani ajándékunkat: nem kevesebb mint három kacagtató, ám tanulságos videót, melyek felüdülést nyújthatnak az egyelőre kicsit talán terhes fenyőszag közepette. (Őszintén: jobban örült volna egy nyakkendőnek?)

Az első felvételen a Télapóról kiderül, hogy beépített hekus, és épp csak a Gatling-ágyút nem veszi elő, ha betörőt lát:

A második fogás: Matt Damon a Water.org non-profit vízügyi szervezettel szövetkezvén, Mikulásnak öltözve próbálja rávenni a gyerekeket arra, hogy Darth Vader maszk helyett kérjenek karácsonyra egy tuti vizespalackot. A legfőbb érv: "Ott állsz a sivatag közepén. Mi a fenét kezdesz akkor Justin Bieberrel?
(a szerk. megjegyzése: miért tudom én elsőre hibátlanul leírni azt, hogy Justin Bieber?!)

Harmadikként pedig megnézzük, miként lehet igazi hohohhót csinálni a hanukából.

A Ma.hu csapata nevében kívánunk szeretetben gazdag, békés és boldog Karácsonyt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.