Formás feneke van Ronaldo barátnőjének!

Izgató képek! Cristiano Ronaldo csaja már melltartó nélkül napozik Szardínián

Mint a ma.hu tegnap beszámolt Cristiano Ronaldo barátnőjével Nereida Gallardóval Szardínián pihen. A szerelmesek egy percre sem szakadnak el egymástól foró, csókokat váltanak az olaszországi tengerparton.

Képek: Cristiano és Nereida forró nyaralása képgaléria

2008.06.27 09:00ma.hu

A nyaraláson kiderült Cristiano és Nereida cseppet sem szégyenlős: a legerotikusab pózokban pihennek, simogatják egymás a többi nyaraló szeme láttára, s most Nereida megszabadult bikini felsőjétől. 

A lányról már több merész fotó jelenet meg a sajtóban, sőt volt barátja egyenesen kijelentette: a hölgy szexőrült! Úgy látszik Nreida eme tulajdonsága cseppet sem zavarja a portugál labdarúgót, elégedetten simul modell kedveséhez a forró homokban.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.