Szardínián nyaral Cristiano

Forró képek! Cristiano Ronaldo szerelmével pihen

Cristiano Ronaldo barátnőjével Nereida Gallardóval Szardínián piheni ki az év fáradalmait. Ráadásul nem is akárhogy egész nap a tengerparton sütkéreznek, közben megállás nélkül turbékolnak.

Forró képek! A tengerparton sem bírtak magukkal! képgaléria

2008.06.26 10:48ma.hu
Cristiano a szerelmével turbékol Szardínián

Cristiano Ronaldónak előbb véget ért a labdarúgó bajnokság, mint ahogy gondolta. Ám a nyaralásról készült fotókból kitűnik, hogy nem nagyon bánkódik, élvezi a nyár minden percét. 

Noha forró éghajlati övben nyaralnak, számukra az igazi melegséget egymás közelsége adja a képek tanulsága szerint: ölelkeznek, csókolóznak és kényelmesen elnyúlnak a parton egymás karjai közt. A szemtanúk egyértelműen állították: a párocska fülig egymásba van habarodva. Ha nem a napon sütkéreztek, akkor vitorlázni indultak a mediterrán térségben, vagy luxus jachton pihentek. 

Szemmel láthatóan a Manchester United csatára fittyet sem hány a körülötte csúcsosodó átigazolási botrányra, ráér azzal foglalkozni, mikor visszatér a ködös Angliába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.