Gyűrű csillog az ujján!

Árulkodó képek: Ronaldo eljegyezte barátnőjét?

Nem lehet nem észrevenni - Cristiano Ronaldo úgy tűnik beváltotta ígéretét. A családja már hetek óta sejtette, hogy eljegyzésre készül, ennek mostmár szemmel látható jele is van.

Ronaldo eljegyezte Nereidát? képgaléria

2008.06.09 14:02ma.hu - Fotó: The Sun

Hatalmas gyűrű csillog Cristiano Ronaldo ujján - akárcsak a kedveséén, Nereida Gallardóén.

A Manchester United sztárja már legutóbbi meccsén is viselte ujján az ékszert, Nereidát pedig az utcán kapták lencsevégre, amint ugyanilyen gyűrű ragyog rajta.

Nereida ujján gyűrű csillog

Ronaldo már azt is kiötölte, azért, hogy közelebb legyen a kedveséhez, a Real Madrid csapatához csatlakozik, mellyel persze nem kis pánikot keltett saját csapatában.

Ugyanakkor a portugál sztár eljegyzésével kapcsolatban néhány rosszízű pletyka is felröppent.

Előkerült ugyanis egy fotó Ronaldo előző szerelméről, aki szakasztott olyan gyűrűt visel az ujján, amilyet most a futballsztár és Nereida. Merche Romero televíziós műsorvezetővel szintén házasságot tervezett a labdarúgó....

Cristiano szóvivője nem erősítette meg az eljegyzést hírét. Csupán annyit mondott, hogy a focista mindig is nagylelkűen vásárolt ajándékokat a barátnőjének...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.