Sándor Orsinak még új a kaland

Autóversenyzőnek állt a MezTelenül csinos műsorvezetője

Őrületes sebesség, csodálatos kocsik, technikás vezetés... Sándor Orsit hatalmába kerítette az autóversenyzési láz. A női bajnokságon indulás azért is igazán bátor tett, mert Orsi korábban soha nem ült versenyautó volánja mögött.

2013.03.20 08:29ma.hu

A csinos szőkeség még a télen kezdett vezetéstechnikai tréningre járni, ami annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, elindul a Lotus Ladies Cup futamain.

Imádok vezetni, amióta megszereztem a jogosítványomat, szinte ki sem szállok az autómból. Azonban rá kellett jönnöm, hogy egy versenyautó vezetésének semmi köze a hétköznapi közlekedéshez. Mindennek szinte az ellenkezőjét kell tenni, mint közúton. Itt nem szabad kímélni az autót, durvábban és egészen más ritmusban kell fékezni és gázt adni, mint azt megszoktam” – mesélte a SportKlub MezTelenül című műsorának vezetője.

Fotó: Lotus Ladies Cup


Sándor Orsinak azonban a vezetéstechnikai kihívások mellett lelki megpróbáltatásokat is jelent az autóversenyzés.

Nem csak más típusú vezetést tanulok az edzéseken. A Lotus Ladies Cup indulói között igaz vannak amatőrök is, de sokan nagyon profi autóversenyzők, így meg kell tanulnom, hogy ne másokhoz, hanem saját magamhoz mérjem a teljesítményemet” – tette hozzá Orsi.

Sándor Orsi első autóversenyzős élményét a MezTelenül március 21-i, csütörtöki adásában 20:30 órás kezdettel nézhetik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.