Arcunkon a sorsunk!

Sándor Orsinak kisfia születik?

A januárban elindult, "női témákkal" foglalkozó tévécsatorna műsorvezetője tenyerét is a jósnő elé tárta, sőt kártya-, inga-, és saját készítésű rajz is árulkodott sorsának alakulásáról.

2010.02.20 10:00estihirlap.hu

A hölgyeknek szóló  új tévécsatorna egyik arca különösen vonzódik az ezotériához, ezért személyesen látogatott el az Esti Hírlap jósnőjéhez.

Arcunkon a sorsunk -  vallja Gazsi Gizella, aki az estihirlap.hu felkérésére általában fotó alapján szokta feltárni a hírességek jövőjét, arcelemző módszerével. Sándor Orsi kíváncsiságát azonban annyira felkeltette ez a lehetőség, hogy úgy döntött, személyesen teszi próbára Gazsi Gizella képességeit.

A januárban elindult, „női témákkal" foglalkozó tévécsatorna műsorvezetője tenyerét is a jósnő elé tárta, sőt kártya-, inga-, és saját készítésű rajz is árulkodott sorsának alakulásáról. S hogy milyen eredménnyel?

- Nagy változások és fordulatok várnak rám az idei évben a jóslat szerint, ami az új lakásba költözésemmel és az új munkámmal már kezdetét is vette - mesélte az Esti Hírlapnak a modellként is dolgozó, 32 éves szépség.

- Egészen 2011 nyaráig valósággal dübörögni fognak körülöttem az események a jósnő ígérete szerint, sőt a két év óta húzódó egészségi problémámon is sikerül végre túljutnom ez idő alatt. Gazsi Gizi életviteli tanácsokkal is ellátott, amelyeket máris elkezdtem alkalmazni! Például ízületi problémáim miatt kerülni fogom a szaunát és a forró vizet, és a kellemesen meleg fürdő is csak fürdősóval megengedett számomra. Igyekszem több időt fordítani a tornára, és persze az is nagyon lényeges, hogy lelkileg rendezzem magamban a tüneteimet kiváltó problémákat - mondta bizakodva a kétdiplomás, testnevelési végzettséggel is rendelkező tévés.

Magánéletével kapcsolatban is remek híreket kapott az ezoterikus előrejelzés során: három éven belül kisfia születik álmai férfijától! A jóslatot Orsi mosolyogva csak így kommentálta: - Legyen úgy, ahogy lennie kell!

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.