"Bújós vagyok, de vadmacska is tudok lenni"

Bíró Ica nehezen pasizik!

A fitnesz világba távozott Metal Lady élete csak akkor lenne teljes, ha megtalálná a másik felét, egy férfi formájában. Bíró Ica szerint azonban ez nem megy olyan könnyen, ahogy ezt egyesek gondolják.

2010.01.25 14:30Tabu tv

Bíró Ica számára a párkeresés témája tabu, de a Tabu Tv-vel most mégis kivételt tett, és őszintén beszélt a pasizás nehézségeiről.

"Az ismert embereknek sokkal nehezebb. A média lehet, hogy állít valamit rólam, de én nem biztos, hogy olyan vagyok. Lehet, hogy van valaki, aki azt képzeli, hogy olyan vagyok, mint amilyennek az újságokban látnak, de nem ilyen vagyok. Sőt!" - meséli a tabutv.hu riporterének a szőke sztár.

"Én egy abszolút monogám alkat vagyok. Nekem tíz éves kapcsolataim voltak, hűséges vagyok, de tudok vadmacska lenni, ha kell. Alapvetően én egy nyugodt, szeretetteljes, bújós cica vagyok inkább. A barátaimmal és a munkámmal vagyok jelenleg a legjobban elfoglalva" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bíró Ica.

A fitnesz-sztárnak most nem egy férfi, hanem sokkal inkább külföldi tervek járnak a fejében. A budapesti Moszkva téren lévő klubját is árulja...

Átverés áldozata lett Bíró Ica?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.