Sándor Orsinak félelmetes kalandban volt része

Hajszál híján meghalt a Sportklub műsorvezetője

Egy hajszál választotta el Sándor Orsit egy komoly balesettől. A SportKlub gyönyörű műsorvezetője nemrég egy lejtőn csúszott meg az autójával, ami végül egy oszlop előtt állt meg.

2013.02.21 10:29ma.hu

Sándor Orsi jól tudja, hogy ha nem sikerült volna időben megállnia az oszlop előtt, a becsapódás végzetes is lehetett volna, ezért eldöntötte: mostantól ő irányítja a kocsit, nem pedig fordítva. Ennek első lépéseként vezetéstechnikai tréningen vett részt. A SportKlub műsorvezetője a Hungaroring speciális pályáján tesztelte tudását, hisz a rémisztő élményt téli időben, csúszós úton élte át.

Fotó: Redlemon

Nemrég a barátaimnál jártam Érden. Amikor hazafelé indultam, a ház melletti jeges lejtőn megcsúszott az autóm, én a fékbe tapostam, de a motor lefulladt. Ekkor üresben száguldottam le a jeges úton és ijedtemben behúztam a kéziféket amitől teljesen irányíthatatlanná vált a kocsi. Vagy 100 métert csúsztam a meredek utcában, mire megálltam, pont egy villanyoszlop előtt. Nagyon megrémültem, visszamentem a barátaimhoz és órákba telt, mire újra el mertem indulni” – mesélte Orsi.

Az ijesztő kaland után viszont nem sokat habozott: úgy döntött, felülkerekedik a félelmein és kipróbálja magát egy vezetéstechnikai tréningen.

A tréningpálya iszonyatosan csúszott, a kocsim pörgött körbe-körbe, ráadásul vízsugárral rontottak a látási viszonyokon. Félelmetes volt, igazi adrenalinbomba, de rengeteget tanultam belőle. Azóta sokkal jobban odafigyelek a forgalomban, még inkább meggondolom, hogy belemenjek-e a manőverekbe. Javaslom mindenkinek, hogy tegye magát próbára, megéri” – tette hozzá a MezTelenül műsorvezetője.

Orsi kalandjának hajmeresztő felvételei is előkerülnek majd a MezTelenül február 21-i adásában, 20:30-kor a SportKlub műsorán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.