Angelina Jolie és Brad Pitt jól választottak

Öt óra alatt elkapkodtak 6000 palack Brangelina-bort

Néhány óra alatt elkelt az első 6000 palack bor, amelyet Angelina Jolie és Brad Pitt dél-franciaországi Chateau Miraval birtokán termeltek. Az internetes aukción egy palackért 105 eurót (31 ezer forint) kértek.

Angelina Jolie, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagykövete képgaléria

2013.03.08 12:11MTI

Ezer rekesz rozébort bocsátottak áruba csütörtökön Franciaországban az interneten, mielőtt két hét múlva megkezdődne a hollywoodi sztárpár termelte borok világméretű forgalmazása. Egy-egy vevő egy rekesz - hat palack - 2012-es évjáratú Miraval rozét vásárolhatott rekeszenként 105 euróért, beleértve a kiszállítási díjat is.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A "Brangelina"-birtok ügyeinek kommunikációjával megbízott cég örvendezve jelentette be csütörtök este, hogy a reggel 9-kor kezdődött akcióban délután 2-re már elfogyott mind a hatezer palack. A borból csak franciák vásárolhattak, fejenként csak egy rekesszel.

A hollywoodi álompár provence-i birtokán termelt bort Miraval Cotes de Provence márkanéven hozták forgalomba, "palackozta Jolie-Pitt & Perrin" jelzéssel. Az utóbbi név Marc Perrin neves francia borászt takarja, akivel a sztárok összefogtak boruk értékesítésére.

Angelina Jolie és Brad Pitt 2008-ban 40 millió euróért vásárolta meg a 17. századi Miraval kastélyt a hozzá tartozó 500 hektár földdel, benne 50 hektár szőlővel a dél-franciaországi Bignole térségében, ahol a pár a nyári hónapokat tölti. A Jolie-Pitt borok nagyobb szabású forgalmazása két hét múlva indul, amikor 100 ezer palack bort szállítanak ki éttermeknek és nagykereskedőknek szerte a világban. A színészpár követte más hírességek - köztük Gérard Depardieu és Michael Schumacher - példáját, akik imázsuk feljavítása végett, üzleti célból vagy egyszerűen csak hobbiból bortermelése fogtak a napsütötte Dél-Franciaországban.

Még több hír a párról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.